Frivillig

Har du lyst til å oppleve Middelalderuka fra innsiden og samtidig få med deg flotte kulturopplevelser? Meld deg som frivillig under Middelalderuka 22.-30. juli 2022!

frivilligVi trenger frivillige til ulike oppgaver under Middelalderuka. Nedenfor følger en beskrivelse av de ulike oppgavene. Ta en titt – det er noe for alle!

Meld deg på som frivillig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Billettsalg

Her jobber man med salg av billetter på de ulike konsertarenaene. Som billettselger er du i direkte kontakt med publikum. Det er derfor viktig at de som er med i denne gruppen setter seg godt inn i festivalprogrammet og har en serviceorientert innstilling, samt god teknisk forståelse i forbindelse med vårt billettsystem via TicketCO. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Arbeidstiden er både dag- og kveldstid.

Arrangement / rigg

Her jobber man med opp- og nedrigg på de ulike arenaene, frakt av instrumenter /utstyr og hjelper til med teknisk rigg dersom det er behov for det. Noe av arbeidet kan være fysisk krevende. Arbeidstiden er variabel og det er behov for folk fra tidlig morgen til etter konsertslutt.

Transport

Transportgruppen har ansvar for transportering av artister og gjester. I denne gruppen trenger vi erfarne folk med gode kjøreegenskaper. Utvidet sertifikat er en fordel, men ikke en forutsetning. Frivillige i transportgruppen har variabel arbeidstid. Behovet for transport gjelder først og fremst i Numedal. Arbeidstiden varierer fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, og behovet er fra før festivalstart til etter festivalslutt. Det er et ønske at du disponerer egen bil, kilometergodtgjørelse etter statens satser.

Distribusjon

Distribusjonsgruppen jobber med distribusjon av program, plakater og bannere i forkant av og under Middelalderuka.

Hva du som frivillig får tilbake

  • Fri adgang til utvalgte arrangementer.
  • Kulturelle, musikalske- og sosiale opplevelser du kan leve lenge på!

Støttespillere

Flesberg komm grey   rollag komm grey   nore og uvdal komm grey   viken   buskerud   Lågdalsmuseet  

Middelalderuka i Numedal

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

        

Mer om Middelalderuka