Hjem

Middelalderuka feirer 20 års-jubileum
22.-30. juli 2022

 

Middelalderverkstedet blir arrangert i Numedal Middelaldersenter i Rollag i uke 30. Se middelalderverkstedet.no for info og påmelding.

Slide01

dekorstripe

Opplevelser for hele familien

Boks2

Kultur i historisk miljø

Festivalkunstner

 

Laura Zayan - festivalkunstner 2022

Vi har gleden av å presentere Laura Zayan filmskaper og fotograf fra Flesberg kommune i Numedal som Middelalderukas festivalkunstner 2022.

Festivalutstillingen åpner søndag 24. juli på Flesberg bygdetun, Dåset, og blir åpen under Middelalderuka.

laura zayan redigert 500kb

Laura Zayan (22) er en norsk-egyptisk filmskaper og fotograf oppvokst på Lampeland. På festivalen kommer hun til å stille ut en bildeserie bestående av både analoge og digitale bilder tatt i Skandinavia. Det vil også være mulig å se henneseksperimentelle kortfilm “The End of Originality” som ble ferdigstilt i 2021.

Scandinavian Summer
Den feminine bildeserien "Scandinavian Summer portretterer kvinner i forskjellige aldre i deres omgivelser. Bildene bindes sammen av elementer som nordisk natur, myke teksturer og duse farger.

The End of Originality - Will there ever come a time when no new ideas are left to invent?
- Ideen kommer fra min fascinasjon med hvordan så mange mennesker, inkludert meg selv, nærmest gjør det til sin livsoppgave å skille seg ut fra mengden, være original. Så vel som på et personlig nivå, tror jeg originalitet er noe kunstnere av alle slag streber etter i sitt arbeid. Med "The End of Originality" ønsker jeg å utforske temaet Originalitet både på et personlig og på et kunstnerisk nivå.

teoo poster 07.12.21 redigert

 

 

 

Støttespillere

Flesberg komm grey   rollag komm grey   nore og uvdal komm grey   viken   buskerud   Lågdalsmuseet  

Middelalderuka i Numedal

Tlf. 99 39 79 53
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

        

Mer om Middelalderuka